Skip to main content

Ontwikkelen is in beweging blijven

Business Partner in Human Resources

Ontwikkeling van HR professionals regio Eindhoven

Als HR-professional is het fantastisch om in een groeiende organisatie te werken en een bijdrage te leveren aan het realiseren van de ambities van het bedrijf. Naast je verantwoordelijkheid voor alle operationele HR-zaken en aanspreekpunt voor medewerkers, wil je ook thema’s als Leiderschap, Talentmanagement, Cultuur, Teamontwikkeling, Verandermanagement en Strategische personeelsplanning oppakken. Maar hoe doe je dat? En hoe houd je alle operationele ballen in de lucht terwijl je ook met genoemde onderwerpen aan de slag gaat? Hoe verander je je grotendeels uitvoerende rol naar die van Business Partner en wat houdt die rol eigenlijk in? Hoe maak je deze professionaliseringsstap als HR-afdeling en wat betekent dit voor jouw persoonlijke ontwikkeling?

Als interim HR-professional ondersteun ik graag in dit veranderingsproces en groeipad. Dat kan door me in te zetten als tijdelijke HR-collega, als (HR)-Teamtrainer of als coach van een individueel ontwikkeltraject.

Neem nu contact op

Is je interesse gewekt en kan ik iets voor jou, jouw team of de organisatie betekenen, neem dan vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijke kennismaking.